Közérdekű információk
Pest Megyei Kormányhivatal felhívása

Pest Megyei Kormányhivatal felhívása

2020.05.25.   [193 KB]

A veszélyhelyzetre való tekintettel a Kormányablakban egyszerre maximum 10 fő tartózkodhat. Megkérjük az ügyfeleket, hogy saját maguk és az ügyintézők érdekében a javasolt 1-1,5 méter távolságot egymástól megtartani szíveskedjenek.

Kérjük, hogy betegen ne látogassák a Kormányablakot.

Tovább »

Újra van gázszolgáltatás Törökbálinton!

Újra van gázszolgáltatás Törökbálinton!

2020.05.20.  

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. értesíti a lakosságot, hogy a gázszolgáltatást visszakapcsolta!

Kérik, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtkezzenek el a nyomásszabályozó újraindításáról. Ebből alapvetően kétféle terjedt el, az egyiken össze kell nyomni a rajta lévő műanyagot, a másikat ki kell húzni egy pillanatra a helyéről. Ekkor hallunk majd egy kis szisszenést, a gáz beáramlik a lakásba a készülékek felé.

Akinek nem sikerül az újraindítás vagy problémája adódik a gázszolgáltatással, az hívja a TIGÁZ ügyeletét a 06 80 300 300 telefonszámon.

Tovább »

eSZJA: sokan nem hagyják az utolsó pillanatra

eSZJA: sokan nem hagyják az utolsó pillanatra

2020.05.13.   [157 KB]

Már csaknem 2,8 milliószor léptek be a NAV eSZJA felületére az ügyfelek, hogy megnézzék az szja-bevallási tervezetüket. A NAV által készített, személyre szabott dokumentum pillanatok alatt elérhető a hivatal weboldaláról is KAÜ azonosítás (ügyfélkapu, e-személyi igazolvány, vagy telefonos azonosítás) után. A legtöbbeknek nincs dolguk a tervezettel, mert a NAV minden jövedelmi adatot megkapott a munkáltatóktól.

Tovább »

Egyszerűbb és gyorsabb, mint egy pizzarendelés

Egyszerűbb és gyorsabb, mint egy pizzarendelés

2020.05.06.   [153 KB]

Az szja 1+1 százalékáról idén is csakúgy, mint a korábbi években egészen május 20-áig lehet rendelkezni. A tapasztalatok szerint a legtöbben gyermekek gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk egyik 1 százalékát. A felajánlás a NAV felületén kevesebb időbe telik, mint egy pizzarendelés, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelent.

Tovább »

Háziorvosi tájékoztató

Háziorvosi tájékoztató

2020.05.05.   [60 KB]

A háziorvosi rendelésen a személyes vizsgálatra továbbra is előre egyeztetett időpontban lehet beteget fogadni. A megjelenés csak előzetes telefonos, e-mail, vagy egyéb elektronikus úton történő jelentkezést követően történhet meg. Akinek van időpontja, kizárólag maszkban, kesztyűben jelenhet meg a házi orvosnál! Fontos tudni, hogy a rendelőben egyszerre csak egy beteg tartózkodhat, a kísérőnek is kint kell várakoznia!

A háziorvos maximum 4 főt tud fogadni óránként, ezért tényleg csak a halaszthatatlan ügyekben keressük őket személyesen.

Tovább »

Kormányablak információk

Kormányablak információk

2020.05.05.  

A Törökbálinti Kormányablakban kizárólag időpontfoglalás után lehet ügyet intézni. Időpontot lehet foglalni az interneten, vagy nyitvatartási időben a 06 23 795-275-ös telefonszámon.

Tovább »

Érd és Térsége Víziközmű Kft. értesítése

Érd és Térsége Víziközmű Kft. értesítése

2020.05.04.   [197 KB]

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020.05.05. és 06.30. között munkanapokon 08:00-16:00 óra között Törökbálint településen ivóvíz vezeték kiváltási munkálatokat végzünk. Kérjük, hogy gépjárműveikkel a reggeli órákban a munkavégzéssel érintett szakaszokon (helyszínen munkatársainkkal egyeztetve) történő kiállást elvégezni szíveskedjenek, mert a napközbeni munkálatok alatt a ki,- és behajtás korlátozva lesz. A kora reggeli és délutáni órákban a gépkocsiforgalom lehetőség szerint biztosított.

Érintett terület: Árpád u. (Árpád u. 63. – Árpád u 13. között)

Tovább »

Videókkal is segít a NAV

Videókkal is segít a NAV

2020.04.30.   [144 KB]

Akik esetleg elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban, azoknak segítenek a NAV rövid tájékoztató videói, amelyek az eSZJA oldalon elérhetőek

Tovább »

Úton a papíralapú tervezetek

Úton a papíralapú tervezetek

2020.04.29.   [157 KB]

2020. április 15-éig kérhették az szja-bevallási tervezetük postázását azok, akiknek nincsen ügyfélkapus regisztrációjuk. A telefonos, a postai, a netes és a személyes igényléssel több mint 300 ezren éltek. A tervezeteket a NAV folyamatosan postázza az igénylőknek a nyilvántartásában szereplő címekre. Sőt azok is számíthatnak levélre, akiknek a tervezete a munkáltatók, kifizetők hiányos vagy téves adatszolgáltatása miatt ellentmondást tartalmaz.

Tovább »

Vezetékes gázszolgáltatás szüneteltetése

Vezetékes gázszolgáltatás szüneteltetése

2020.04.24.   [383 KB]

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. a szállító vezetéken karbantartási munkálatokat és ezzel egyidőben Társaságunk is az érintett települések gázellátását biztosító vezetékrendszeren üzembehelyezési munkálatokat fog végezni ezért Budakeszi, Budaörs és Törökbálint településeken, valamint Biatorbágy - Tópark lakópark településrészen 2020. május 20. szerda 08:00 órától 20:00 óráig gázszolgáltatást szüneteltetjük.

A fenti időtartam alatt a fent megnevezett településeken a gázszünet az összes felhasználót érinti.

Tovább »